Blogger Templates Blogger Tricks

livescore


powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ ΕΙΡΗΝΗ ΝΕΩΝ ΚΥΔΩΝΙΩΝ-Α.Ο.Μ.


Αλλαγές: 45' Ζαγκούλης Δ. << >> Ιωσηφέλλης Μ.
               80' Ιωσηφέλλης Μ. << >> Ιωσηφέλλης Ν.



Για ένα ακόμη παιχνίδι η ομάδα  κινήθηκε σε ρηχά νερά με αποτέλεσμα να ηττηθεί για δεύτερο σερί παιχνίδι και να μείνει ελαφρώς πίσω στο κυνήγι της ανόδου, απέχωντας 4 βαθμούς από τη πρώτη της βαθμολογίας Φίλια στο τέλος του πρώτου γύρου.
Το παιχνίδι άρχισε με το χειρότερο δυνατό τρόπο
, αφού μόλις στο δεύτερο λεπτό μετά από ασυνενοησία στο κέντρο της άμυνας
μεταξύ των κεντρικών αμυντικών, ο Βατζάκας Κ. έκανε το πέναλτι και δέχτηκε την κίτρινη κάρτα. Στο πέναλτι ευστόχησε ο Γερονταράς που άνοιξε το σκορ 1-0. Η ομάδα μας όμως απάντησε 5 λεπτά αργότερα, όταν έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Σπέρκου Γ., ο Τρυγώνης Δ. με κεφαλιά έφερε το παιχνίδι στα ίσα 1-1. Στο 15' λεπτό ήταν η σειρά του Α.Ο.Μ. να κερδίσει πέναλτι και αποβολή, καθώς ο αμυντικός της Ειρήνης απομάκρυνε με το χέρι τη μπάλα πριν αυτή καρφωθεί στα δίχτυα της ομάδας του, από το πολύ ωραίο σουτ του Βατζάκα Κ. . Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Μακαρώνης Π. δίνοντας το προβάδισμα στον Α.Ο.Μ. . Το γκολ όμως αυτό δεν πρόλαβαν να το χαρόυν οι παίκτες μας, αφόυ έπειτα από 5 λεπτά και νέο λάθος της άμυνας ο Ιωσηφέλλης Ι. ανέτρεψε τον πολύ δραστήριο Φυντάνη μέσα στην περιοχή και δέχτηκε και αυτός την κόκκινη κάρτα. Έτσι στο 17' το σκορ έγινε 2-2 σε ένα πολύ δυνατό εικοσάλεπτο για τις δύο ομάδες, με 3 πέναλτι και 2 αποβολές. Στο 24' η ομάδα της Ειρήνης πήρε κεφάλι και πάλι κεφάλι στο σκορ, πάλι με τον Φυντάνη, ο οποίος ξέφυγε από την άμυνα και παραβίασε την εστία του ανήμπορου να αντιδράσει Βουδούρη Π. γράφωντας το 3-2.
Η ομάδα συνέχισε σε πολύ κακό ρυθμό, με τεράστια αμυντικά προβλήματα (θυμίζουμε ότι έλειπε το βασικό αμυντικό δίδυμο). Στο κέντρο δεν υπήρχαν τα κατάλληλα τρεξίματα, οι παίκτες δεν έπαιρναν πρωτοβουλίες, με αποτέλεσμα να μην δημιουργούμε ευκαιρίες μπροστά από την αντίπαλη εστία.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας ίσορρόπησε κάπως το παιχνίδι, φτάνοντας στην ίσοφάριση στο 65' έπειτα από το τέταρτο πέναλτι που υποδήχτηκε και εκτέλεσε εύστοχα ο Dhimgjoka A. αυτή τη φορά. Η μπάλα όμως έπαιξε ασχήμο παιχνίδι στον Dhimgjoka αφού λίγο αργότερα έμελλε να γίνει ο μοιραίος παίκτης του αγώνα, αφού σκόραρε καταλάθος και στην εστία της ομάδας μας διαμορφώνοντας το τελίκο αποτέλεσμα 4-3, αφού οι λιγοστές ευκαιρίες που δημιούργησαν στα εναπομείναντα λεπτά οι δύο ομάδες, δεν βρήκαν στόχο, όπως η κεφαλιά του Μακαρώνη Π. στις καθυστερήσεις, που πέρασε σύριζα από το κάθερο δοκάρι της εστίας της Ειρήνης.


Διακριθέντες: Βουδούρης Π., Dhimgjoka A.