Blogger Templates Blogger Tricks

livescore


powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Α.Ο.Μ.-ΑΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ 0-0

Αλλαγές: 65' Καπράς Α. << >> Κουρλής Π.
                88' Σπέρκος Γ. << >> Τρυγώνης Λ.


Καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Α.Ο.Μ. στην εντός έδρας ισοπαλία με τον Αία Μυτιλήνης, χωρίς όμως να καταφέρει να πετύχει το πολυπόθητο γκολ που θα του έδινε την νίκη.
Η ομάδα ξεκίνησε έχοντας κοντά όλες τις γραμμές και με αμυντικούς προσανατολισμόυς, προσπαθόντας να χτυπήσει στην κόντρα τον αντίπαλο, ο οποίος παρατάχθηκε πάνοπλος. Η κίνηση του προπονητή που αιφνιδίασε τους πάντες, ήταν το ντεμπούτο σε επίσημο αγώνα στην βασική ενδεκάδα του 15χρονου Βακάλη Γ. ως αμυντικό χαφ, δίνοντάς του μάλιστα ένα ρόλο πολύ σημαντικό, να εξουδετερώσει τον καλύτερο παίκτη της αντίπαλης ομάδας(Βαρλαμό). Ο πιτσιρικάς Βακάλης Γ. όχι απλώς δικαίωσε τον προπονητή Μακαρώνη Π. για το ρίσκο του, αλλά πήρε και την ταυτότητα του αντιπάλου του, εξαφανίζοντας τον μέσα στο γήπεδο. Η εμφάνιση του αυτή προκάλεσε χαμόγελα σε προπονητή, διοίκηση και κόσμο γιατί ο μικρός απέδειξε οτι μπορεί να προσφέρει τα μέγιστα.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον αίαντα να έχει περισσότερη κατοχή μπάλας και τον Α.Ο.Μ. προσεκτικό να προσπαθεί να κλείσει όλες τις γραμμές και να χτυπάει στην κόντρα. Η μεγάλη ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου ήταν το δοκάρι του Μακαρώνη Π., όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Σπέρκου Γ., ο Μακαρώνης Π. κατέβασε με ωραίο τρόπο την μπάλα, πλάσαρε άλλα η μπάλα βρήκε στο πόδι του τερματοφύλακα, που έκανε έξοδο, και προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι. Δύο ακόμα καλές στιγμές ήταν το σουτ του Μακαρώνη Π. από πλάγια θέση που έδιωξε ο τερματοφύλακας, καθώς επίσης και η κεφαλιά του Βατζάκα Κ., μετά από μπαλιά του Dhimgjoka A., που πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.  
Έτσι κύλησε το πρώτο ημίχρονο, σαφώς πιο επικίνδυνη την ομαδά μας, αλλά με την τύχη να της έχει γυρίσει την πλάτη και τον αίαντα μπλοκαρισμένο, να αρκείτε σε μια ανούσια κυκλοφορία, με τα επιθετικά του ατού εξουδετερομένα. Ο πιτσιρικάς Βακάλης Γ. είχε βγάλει νοκ-αουτ τον Βαρλαμό και ο Ζαγκούλης Δ. δεν επέτρεψε σε παίκτες κλειδία του αίαντα να ακουμπήσουν μπάλα, όπως ο Βαλσάμης.
Αντιγραφή του πρώτου ήταν και το δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα μας είχε τις ευκαιρίες με κύριο εκφραστή τον Dhimgjoka A., οποίος έχασε μεγάλες ευκαιρίες. Η πρώτη μετά από
πάσα πάρε-βάλε του Σπέρκου Γ., ο Dhimgjoka πλάσαρε με την μπάλα να περνάει μόλις άουτ. Δέυτερη μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Μακαρώνης Π. με προσωπική ενέργεια από τα πλάγια έβγαλε μπαλιά στο δεύτερο δοκάρι που βρίσκονταν μόνος ο Dhimgjoka,  ο οποίος όμως την έστειλε άουτ προ κενής εστίας. Μεγάλη ευκαιρία χάθηκε και από τον Σπέρκο Γ. Έτσι το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος παραμένωντας το 0-0. Πολή καλή εμφάνιση από όλα τα παιδια, ανέτοιμος έδειξε ο Καπράς A. δείχνοντας ναι μεν καλά στοιχεία αλλά πρέπει να δουλέψει να καλύψει το χρόνο απουσίας από τα γήπεδα.




Διακριθέντες: Ζαγκούλης Δ., Βατζάκας Κ.,Ζουμπουλής Γ., Τρυγώνης Δ. 




MAN OF THE MATCH:                             Βακάλης Γ.