Blogger Templates Blogger Tricks

livescore


powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Α.Ο.Μ.-ΕΦΗΒΟΣ


Αλλαγές:  46' Ιωσηφέλλης Ν. << >> Τρυγώνης Λ.
                 65' Κουρλής Π. << >> Ιωσηφέλλης Μ.
                 80' Ζαγκούλης Δ. << >> Ιωσηφέλλης Ι.



Απρόσμενη ήττα γνώρισε η ομάδα μας στο τελευταίο παιχνίδι για το 2012, σε ένα παιχνίδι που ο αέρας έπαιξε το ρόλο του και δεν επέτρεψε στις ομάδες να αποδόσουν καλό ποδόσφαιρο. Σε ένα κακό παιχνίδι από πλευράς Α.Ο.Μ., που πίστεψε οτι θα έπαιρνε εύκολα το παιχνίδι με τον ως τότε ουραγό της βαθμολογίας, ο Έφηβος χωρίς να δημιουργήσει κάποια καλή φάση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα κατάφερε να κλέψει το τρίποντο.
Τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο παίζονταν ένα παιχνίδι κέντρου χωρίς όμως να δημιουργηθούν πολλές ευκαιρίες. Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με 3-4 καλές ευκαιρίες για τον Α.Ο.Μ.
Στο δεύτερο ημίχρονο συνέχισε το παιχνίδι στον ίδιο ρυθμό και με μια φάση από το πουθενά με ένα λάθος στο κέντρο του γηπέδου ο Έφηβος προηγήθηκε στο 60' με μακρινό σουτ και τη μπάλα να παίρνει περίεργη τροχιά λόγω του δυνατού αέρα. Στα εναπομείναντα 30 λεπτά το παιχνίδι έγινε παρτίδα για ένα ρόλο αφου μονίμως η μπάλα βρίσκονταν στο μισό του γηπέδου, με τον Α.Ο.Μ. να πιέζει για την ισοφάρριση όμως ο Έφηβος είχε κλειστεί πολύ καλά στην άμυνα και δεν επέτρεπε στους παίκτες του Α.Ο.Μ. να βρουν διαδρόμους. Τα μακρινά σουτ που δοκιμάστηκαν δεν βρήκαν τέρμα και έτσι μοιραία ήρθε η ήττα, επιβεβαιώνοντας τον άγραφο νόμο του ποδοσφαίρου που θέλει την ομάδα που χάνει πολλές ευκαιρίες στο τέλος να γνωρίζει την ήττα.


Διακριθέντες: Βατζάκας Κ.,Ζουμπουλής Γ.