Blogger Templates Blogger Tricks

livescore


powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ ΕΘΝΙΚΟΣ ΘΕΡΜΗΣ-Α.Ο.Μ.


Αλλαγές: 60' Τρυγώνης Λ. << >> Ιωσηφέλλης Μ.
                70' Ζαγκούλης Δ. << >> Κουρλής Π.


Ολοκληρώθηκε το παζλ της 9ης αγωνιστικής με τον Α.Ο.Μ. να καταφέρνει να αποσπά την ισοπαλία που τον έφερε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Σε ένα μέτριο παιχνίδι για την ομάδα μας, η οποία αντιμετώπισε μια κακή διαιτησία αναδείχθεικε 1-1 με τον Εθνικό Θερμής.
Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε και με τους καλύτερους οιωνούς, αφού μετά το πολύ κακό πρώτο 10λεπτο βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με 1-0 με γκολ του πρώην ποδοσφαιριστή μας Πλιάκα Μένιου με ένα πανέμορφο γκολ από πλάγια θέση. Η ομάδα συνέχισε έτσι, στον ίδιο κακό ρυθμό για τα επόμενα 10 λεπτά, μέχρι το γκολ της ισοφάρισης, μετά απο στημένη φάση, σε εκτέλεση φαουλ του Σπέρκου Γ. και κεφαλιά του Μακαρώνη Π. στο 20 που εφέρε το παιχνίδι στο 1-1. Κάπου εκεί οι παίκτες αφυπνίστηκαν και άρχισαν να σφυροκοπούν την αντίπαλη εστία χάνοντας κλασσικές ευκαιρίες.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα συνέχισε στον ίδιο ρυθμό αλλά δεν υπολόγιζε στις αποφάσεις του διαιτητή ο οποίος αφού πρώτα απέβαλε τον Ιωσηφέλλη Γ. από τον πάγκο, συνέχισε τα τραγικά λάθη και εντός αγωνιστικού χώρου και για τις δύο ομάδες με αποτέλεσμα να προκαλέσει τον εκνευρισμό και στις δύο ομάδες. Ο Α.Ο.Μ. έχασε πόλλες ευκαιρίες να πάρει το παιχνίδι με κύριο εκφραστή τον Dhimgjoka A., ο οποίος θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ο μοιραίος παίκτης του αγώνα. Στο 76λεπτο ο διαιτητής απέβαλε τον παίκτη του Εθνικού Θερμής για αντικανονικό χτύπημα εκτός φάσεως στο Κουρλή Π. . Στο 87 ήρθε μία ακόμη αποβολή για τον Α.Ο.Μ. με τον διαιτητή να αποβάλει το ποδοσφαιριστή Τρυγώνη Δ. σε μία φάση που δεν δικαιολογεί την απόφαση του. 


 Διακριθέντες: Ζουμπούλης Ν., Τρυγώνης Ν., Βατζάκας Κ. 


MAN OF THE MATCH:                             Βατζάκας Κ.