Blogger Templates Blogger Tricks

livescore


powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Α.Ο.Μ.-ΙΣΣΑΙΚΟΣ



Αλλαγές:     46' Κουρλής Π. << >> Ιωσηφέλλης Γ
                   80' Ζαγκούλης Δ. << >> Ζαγκούλης Γ.
                   87' Τρυγώνης Λ. << >> Ιωσηφέλλης Ν.


Παρά τα προβλήματα και τις απουσίες βασικών παικτών ο Α.Ο.Μ. κατάφερε να πάρει το ντέρμπυ  και να βρεθεί σε απόσταση αναπνοής από τον Ανδρονικά. Χωρίς την βοήθεια των Ιωσηφέλλη Ι.,  Ιωσηφέλλη Μ.,  Ζουμπουλή Ν., αλλά και με τους Βατζάκα Κ. και Σπέρκο Γ. να αγωνίζονται με πυρετό η ομάδα έδειξε εξαρχής πως θέλει να καθαρίσει το παιχνίδι και να πάρει τους τρεις βαθμούς. Η ομάδα αν και δεν έπιασε την απόδοση του αγώνα με τον Ταξιάρχη, αλλά παίζοντας πάλι σε υψηλά στάνταρ κέρδισε δίκαια 3-1.
Στο πρώτο μέρος ο Α.Ο.Μ. είχε ελαφρά την υπεροχή και κατα διαστήματα πίεζε την εστία του Ισσαικού με πρώτη μεγάλη ευκαιρία αυτή του 5' λεπτού με την μπάλα να σταματάει στο κάθετο δοκάρι μετά απο εκτέλεση φαουλ του Σπέρκου Γ.
Στο 18' ομώς, μετά απο εκτέλεση κόρνερ του τελευταίου, η μπάλα έφτασε συστημένη στο κεφάλι του Βατζάκα Κ., ο οποίος με πολύ ωραία κεφαλιά έγραψε το 1-0.
Με τον αέρα του 1-0 και με την πολύ καλή αμυντική συμπεριφορά της ομάδας, ο Α.Ο.Μ. γίνονταν όλο και πιο απειλητικός για την αντίπαλη εστία με τους Τρυγώνη Λ. και Dhimgjoka A. να χάνουν δύο καλές ευκαιρίες.
Το 2-0 εγίνε στο 30' λεπτό μετά από κλέψιμο του Κουρλή Π. και μαγική πάσα που έβγαλε σε πλεονεκτική θέση τον Μακαρώνη Π., ο οποίος με ενα υποδειγματικό πλασάρισμα με το εξωτερικό έστειλε την μπάλα στο παραθυρακι της εστιας.

Στο δεύτερο ημίχρονο και για 15 με 20 περίπου λεπτά ο Α.Ο.Μ. κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, καθαρίζοντας το παιχνίδι μετά την επέλαση του Σπέρκου Γ. από τα αριστερά, ο οποίος σέντραρε μέσα στην περιοχή, με τους αμυντικούς να διώχνουν με αυτοθυσία, η μπάλα όμως στρώθηκε στον Μακαρώνη Π. έξω από την περιοχή και αυτός σούταρε στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Ισσαικου, με τον τερματοφύλακα να μένει άγαλμα, γράφωντας το 3-0.
Από εκεί και μετά ο Ισσαικός πίεσε παραπάνω χάνοντας καποιές καλές ευκαιρίες, μια απο αυτές κατέληξε στο δοκάρι και κάποιες άλλες στον πολύ καλό Βουδούρη Π., ο οποίος ήταν για ακόμη μια φορά ο φύλακας άγγελος της εστίας του Α.Ο.Μ.
Το 3-1 έγινε μετά από μια περίεργη φάση, αφού μετά απο μια μπαλιά στον κενό χώρο που έδειχνε χαμένη, η μπάλα κόλλησε στα νερά, κάτι που εκμεταλλεύτηκε ο παίκτης του Ισσαικού για να μειώσει σε 3-1 που θα ήταν και το τελικό σκορ.



Από την ομάδα μας διακρίθηκαν: Κουρλής Π. (άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στη θέση που χρησιμοποιήθηκε), Τρυγώνης Ν. (εξουδετέρωσε τον προσωπικό του αντίπαλο,χωρίς να χάσει μονομαχία), Βουδούρης Π., Σπέρκος Γ. και Βατζάκας Κ.




MAN OF THE MATCH:                         ΤΡΥΓΩΝΗΣ Ν.