Blogger Templates Blogger Tricks

livescore


powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Επανέρχεται στην δράση το blog όπως και η ομάδα μας που μετά την μεγάλη άνοδο την περασμένη σεζόν θα αγωνίζεται στη Β' κατηγορία. Το καλοκαίρι έγιναν πολλές κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι με αποχώρηση 5 παικτών και την προσθήκη άλλων 5. Στο τιμόνι την ομάδας παρέμεινε ο Μακαρώνης Π., ενώ στην ομάδα μας θα συνεχίσουν να αγωνίζονται και οι Κρασοπουλος Α. και Κοντέλος Η. .
Ας ξεκινήσουμε με αυτούς που έφυγαν. Ο λόγος για τους Βατζάκα Κ., Σπέρκο Γ., Σπέρκο Ν. (Ορφέας Κεραμείων), Dhimgjoka A. (Παπανικολής) και Αλέκο.
Να ευχηθούμε στα παιδιά καλή επιτυχία με τις καινούριες τους ομάδες και τους ευχαριστούμε για την πολύτιμη προσφορά τους όλα αυτά τα χρόνια.
Στην αντίπερα όχθη η ομάδα έκανε πολύ δυνατές προσθήκες κυρίως με παίκτες που μέχρι πέρυσι αγωνίζονταν στη Α' κατηγορία. Ο λόγος για τους Βλάμης Μ. (Αναγέννηση Γέρας), Γιαννής Χ., Καλαμούκης Β., Κούκος Φ. (Παπανικολής) και Κουλουδής Ν. (Μακαρέας Άγρας). Επιστροφή μετά από δύο χρόνια για το δικό μας παιδί τον Καλαμούκη Βασίλη, που για την ομάδα δεν αποτέλεσε ποτέ ξένο σώμα, ενώ στην ενεργό δράση επιστρέφει και ο Βασίλας Δ., που μετά από λίγα χρόνια απουσίας αποφάσισε να επανέρθει για να βοηθήσει την ομάδα να φτάσει ακόμα πιο ψηλά.
Ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά καλή ποδοσφαιρική σεζόν, τους καλωσορίζουμε στην ομάδα-παρέα μας και ελπίζουμε με την βοήθειά τους να φτάσουμε όλοι μαζί την ομάδα σε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.