Blogger Templates Blogger Tricks

livescore


powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΓΚΟΥΛΗΣ: ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΡΔΟΥ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Εδώ και μία εβδομάδα οι εκλογές έφεραν και αλλαγές στο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας μας. Η σημαντικότερη από αυτές ήταν η αλλαγή στη θέση του προέδρου, αφού μετά από 6 χρόνια, ο Δημήτρης Ζαγκούλης αποχώρησε από τη θέση αυτή δίνοντας τα σκήπτρα στον Τρυγώνη Νίκο. Ίσως η ομάδα επί θητείας του να μην κατάφερε να πάρει κάποια άνοδο, αλλά κανείς δεν αμφιβάλει για το μεγάλο έργο που επιτέλεσε. Ανέλαβε την ομάδα σε μια από τις πιο δύσκολες εποχές της ιστορίας της,  με τα ταμεία άδεια και με ένα ρόστερ πολύ μικρό, με τα πρώτα χρόνια να είναι δύσκολα τόσο για αυτόν όσο και για την ομάδα. Με τακτική, λοιπόν, λιτότητας και με όρεξη να προσφέρει, όχι μόνο αυτός αλλά και τα άτομα που τον πλαισίωναν στο εκάστοτε διοικητικό συμβούλιο, κατάφερε τα τελευταία 3 χρόνια της θητείας του να κάνει μια ομάδα Γ' τοπικής κατηγορίας απολύτως οργανωμένη και άκρως ανταγωνιστική. Το θεωρείται εύκολο;;; και όμως δεν είναι. Σαν πιστός στρατιώτης, όπως ο ίδιος δήλωσε, θα συνεχίσει να προσφέρει στην ομάδα διοικητικά και αγωνιστικά και το μόνο που έχουμε να πούμε εμείς είναι ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για όλα όσα έχει προσφέρει και θα συνεχίσει να προσφέρει.

Η δήλωση που έκανε μετά την αποχώρηση του:

"Μετά από 6 χρόνια θητείας στη θέση του προέδρου, ήρθε η ώρα της αποχώρησης!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους με βοήθησαν και με στήριξαν. Παραμένω στην ομάδα και στην διοίκηση από άλλο πόστο αυτή τη φορά και θα προσπαθώ πάντα για το καλύτερο αυτής της ομάδας ως "Πιστός Στρατιώτης"
Εύχομαι καλή επιτυχία στο νέο Δ.Σ. και πιστεύω ότι θα τύχει της ίδιας στήριξης από όλους μας. Επίσης να ευχηθώ καλή επιτυχία στο νέο πρόεδρο και προσωπικό μου φίλο Νίκο Τρυγώνη! Σας διαβεβαιώνω ότι το νέο Δ.Σ. έχει όραμα και στόχους και θα κάνει τα πάντα για να τους επιτύχει!
Και μη ξεχνάτε........ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ!!!"